2 Dakika Kural için Yangın Kapısı

Wiki Article

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır mütehassıs ekibimiz marifetiyle üretimini yapmış olduğumız Yangın Çıkış Bapsı modellerinin muvaffakiyetsı ile gayrı Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından faik kalite, dayanıklılık, %100 projeye mutabakat ve yönlü fiyat politikamız ile ayrışmaktayız.

Tertibat odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın bapsıdır, yangın dayanımının semtı saf otomasyon sistemlerine uygun aksesuarlarla donatılmıştır. Tertibat odası yangın kapıları camlı olur.

Yangın kapıları, yangın sırasında insanların kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Ivedi çıkış bapları, yangın sırasında yangının yayılmasını önleyen ve insanların emin bir şekilde tahliyesini sağlayan yaşamsal öneme malik bir yapı elemanıdır.

Göksu Kapı olarak üretimini yaptığımız Yangın Baplarını en nitelikli malzemeleri kullanarak talep edilen gestaltda imal edip, montaj ve onarma süreçlerinde muktezi mekanizmaların hazırlık edilmesi sürecinde bile günah kırmızııyoruz.

Yangın Kapısı esrar sızdırmaz özelliğe malik olması dolayısıyla yangın simultane insanların yaman zehirlenmelerinden de korunmasını sağlamlar. Bu baplar dışarıya hak ve kolaylıkla açılabilen dokumaya sahiptir.

Uygulamalarında kanatlardan biri çakılı başkası hareketlidir. Sabit kanada ast üst sürgü ve arka dizi uygulandığı gibi, amudi ürkü bar uygulanarak her iki kanadın da aynı anda açılması sağlamlanarak henüz ziyade insanın geçişine yada tahliyesine olanak verir.

Standart bir ivedili çıkış kapısı ekseriyetle 2000 TL ile 4000 TL arasında değişen bir fiyata iye olmaktadır. Ancak, kapının yangına dayanıklılığı, malzeme kalitesi, boyutu ve sair özellikleri üzere faktörler pahaı etkisinde bırakır.

Çift kanatlı müstacel çıkış bapları, auta selim açılan ürkü bar kullanılanarak yapım edilerek yangın anında yangın çıkış bapsı olarak kullanılan farklı nitelik ve boyutlara iye modeldir.

Lazım bayilerimiz gerekse vasıtasız kâmilen satış olarak kötüda arazi vadi illere iş vermekteyiz.

Hem İSG uzmanlarının hem yapı denetimcilerinin hem de mevzii yönetimlerin hissedar noktası hangi binalarda yangın merdiveni zorunluluğu başüstüneğudur.

Yangın kapılarının birincil görevi insanoğluı yangın takkadak zemine esenlıklı şekilde ergürmek olduğu bâtınin, kabil olan en kısaltarak sürede tüm insanoğluın binadan ayrılabilmesini uydurmak amacıyla önlem alınmaktadır.

Yangın merdiveni, her çmüsavi yapı içerisinde kâin insanoğluın ve öbür ruhluların yangın yahut rastgele bir ivedi tavır esnasında hızlı ve güvenli bir yangın kapısı şekilde tahliyesinin konstrüksiyonlmasını sağlayan kaçış merdivenidir. Yangın merdivenleri yaşamsal öneme malik, strüktürlması zaruri, yapıların vazgeçilemez unsurları ortada vaziyet almaktadır.

Demetevler mahallesinde mevcut emekletmeme İtfaaiye müfredatına mutabık şekilde yangın cıkış kapısı binalması gerekmektedir.

Report this wiki page